top of page
0T0A3669-2_pp_v2.jpg

Hallo ik ben Saskia...

there is a big world out there!

Zelf Safari...

Ik begeleid het avontuur in je persoonlijke (zaken) reis en stil jouw kritische jungle geluiden door een Zelf Safari (in de Nederlandse natuur). Ervaar in de vrijheid van de natuur de ruimte om jezelf, je grenzen en jouw top te ontdekken. There is a big world out there! 

Jij bent in de lead voor je succes en je geluk. Zakelijk en persoonlijk. 

Daarom is het belangrijk om te weten wie je echt bent. Wat je energie geeft en wie je verrijken. Zodat je vanuit je volle potentie het avontuur naar jouw top aangaat. Aangemoedigd door die mensen die je gelukkig maken. Gedreven door de energie die stroomt, doordat je doet wie je bent. 

 

Je ambities waarmaken / de top van jouw wereld bereiken…

Ik help vrouwelijke professionals verder komen in hun zakelijke en persoonlijke succes en begeleid ambitieuze vrouwen naar de top van hun wereld. Ik ken de bla bla van de zakelijke jungle, het klappen van de zweep en wat dat als vrouw met je doet. 

Ik heb flink wat hobbels genomen en bergen beklommen, maar ook flink wat successen gevierd. Puur door bewust te blijven.van mezelf en de kracht van m’n teams. Mijn jungle experience zet ik graag voor jou in zodat de zakelijke jungle voor jou geen kwestie van overleven meer is, maar het speelveld van jouw persoonlijke en zakelijke succes. 

 

Verdwaald in jouw zakelijke avontuur…

Ik weet hoe veerkrachtig en gedreven jij als vrouwelijke professional kunt zijn. 

Hoe sterk en loyaal je bent, vooral voor het bedrijf waar je werkt. Maar soms ben je daardoor minder loyaal aan jezelf en heeft het gevolgen, als je te laat tot dat inzicht komt. Als ervaringdeskundige ken ik die gevolgen ook. Denk aan een burn-out of langer blijven hangen in een (werk)relatie dan goed voor je is. Daarom daag ik je uit om te stoppen met het verstoppen voor jezelf en het avontuur naar jezelf aan te gaan, zodat je sneller weet, voelt en doet wie je echt bent, wat je te doen hebt en wie er echt voor jou toe doen. Zodat jij vanuit je volle energie succesvol en gelukkig het avontuur naar jouw top aangaat. Want je hebt geen plafond. Hooguit wat lijm/ hars onder je hakken. En die krab ik er graag met je af.

ArtIntro_logo_goud-01.png
bottom of page