Hallo ik ben Saskia!

Jouw creatieve coach

"Het mooiste wat je kan worden is jezelf..."

In "connectie" met mezelf en anderen, heb ik mezelf pas echt leren kennen. Zo heb ik heel veel mooie mensen ontmoet. Mensen die mij steeds iets persoonlijks gaven, om me verder te ontwikkelen. 

​In deze “connected” digitale tijd vergeten we het belang van de “echte connectie” nogal eens. Mijn missie is om "persoonlijke connectie" in deze wereld een permanente plek te geven en het belang ervan op de kaart te zetten.

Persoonlijke connectie geeft jou de ruimte voor keuzes, vanuit je eigen basis. Wanneer jij jouw missie en waarden goed kent, kan je zonder de connectie met jezelf en anderen te verliezen, jouw wensen, doelen en dromen echt verwezenlijken.

 

​Er komt nu eenmaal van alles op je pad en het leven is niet altijd zwart of wit, maar veelal grijs. De kunst is om juist dan dicht bij jezelf te blijven, jouw eigen wijze weg te volgen en anderen bij de hand te nemen.

 

Stress coach coaching counseling re-integratie empowerment startende ondernemer trainen team werkgeluk begeleiding advies professioneel

psychosociaal counselor persoonlijk vertrouwen loyaal liefde eerlijk voor jou hulp startup training op maat ad-interim management sales young professional millenial