top of page

"Out of office" ik ben op Zelf Safari...Hallo allemaal,


Ik wil jullie even laten weten dat ik vandaag ‘out of the office’ ben.


Sinds een tijdje merk ik dat het me ontbreekt aan energie en dat terwijl ik super blij ben met mijn baan en jullie als collega’s. Vier jaar geleden was het voor mij een droom die uitkwam om samen voor onze organisatie aan de slag te kunnen gaan. Hoe mooi is het, om als vrouwelijke professional te starten in een organisatie met zingeving en samen opkomen voor de belangen van kwetsbare vrouwen in onze samenleving.

Nog steeds ben ik gemotiveerd, maar momenteel merk ik wel verandering. Ik voel dat ik steeds korter mijn schouders onder een lastige periode kan zetten. Het lukt me wel, maar de termijn dat ik dat in onze uitdagende business Jungle vol kan houden wordt steeds korter. Ik hou mezelf in en ben bang dat als ik er niet achter kom waarom dat is, ik straks burn-out thuis zit en jullie te lang zal moeten missen.


Daarom kies ik voor deze reis en start ik vandaag met mijn Zelf Safari die ik vorige week heb geboekt bij Saskia van ArtIntro. Zij begeleidt mij in mijn persoonlijke (zaken)reis op zoek naar mijn Jungle roep. In de ruimte en vrijheid van de natuur ga ik mezelf, mijn grenzen en mijn top ontdekken. Hoewel ik dit enorm spannend vind, kijk ik er stiekem ook best naar uit. Ik ben nieuwsgierig om samen met Saskia te ontdekken waar mijn energielek vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Ze heeft me in ieder geval uitgedaagd om te stoppen met verstoppen en het avontuur naar mezelf aan te gaan. Volgens haar heb ik namelijk geen plafond alleen wat hars of lijm onder m’n hakken en die gaan we er samen afkrabben…


Ik hou jullie op de hoogte van mijn ontdekkingen en laat snel weer wat van me horen.

En heb je zelf vragen over mijn reis, stel ze me gerust of kijk bij interesse even op de site van ArtIntro…


Liefs,

Anne-Linde

46 views0 comments

Comments


bottom of page