top of page

Ik wens iedereen een Zelf Safari...


Hallo allemaal,


Ik herken mezelf in de vrouwelijke professional die continue volledig aan staat. Vol energie bezig zijn omdat je ergens vol voor gaat, geeft een goed gevoel. Niets is lekkerder dan het gevoel van druk bezig zijn en letterlijk je lijstjes afvinken.


Saskia heeft me geleerd dat deze flow ook een grote valkuil kent; een valkuil om teveel energie te geven. Te veel dingen tegelijk (ofwel snel achter elkaar) doen maakt dat je niet stil staat. Stil staan? Ja, gewoon even stilstaan en je Jungle voelen. Voelen of het nog steeds goed met mij gaat en of de stappen die ik zet nog steeds van mij zijn.


Een gevoel van flow is heerlijk, echter om te weten of ik, ik nog ben in datgene wat ik doe, heb ik soms gewoon even de volle aandacht nodig. Volle aandacht om even te ervaren wat dingen met me doen en of ze nog op mijn pad passen.


Soms is m'n doel nog niet concreet, zeker in tijden van onzekerheid en snelle verandering, dan is iedere kleine stap er één. Iedere kleine stap is dan een stap onderweg naar mijn toekomst. Juist dan is volle aandacht belangrijk.

Door even de rust op te zoeken of even in mijn flow iets de volle aandacht te geven voel ik of ik op de juiste weg zit.

Volle aandacht helpt mij, m’n energie nog gerichter in te zetten.


- Denk jij ook vaak aan het einde van de dag: waar is de dag gebleven?

- Weet je soms even niet meer wat je doel is of hoe je doel te bereiken?

- Twijfel je en pieker je tussendoor veel over waar je mee bezig bent?


In een Zelf Safari leer je hoe je op ieder moment even met volle aandacht stil kan staan om weer de juiste afslag te nemen, de afslag die bij jou past en je naar de top van jouw wereld brengt…


Mij heeft het de afgelopen weken veel gebracht en daarom wens ik jullie deze kerst allemaal een Zelf Safari!


Fijne kerst,

Anne-Linde

16 views0 comments

Comments


bottom of page