top of page

"Ik wens iedereen in 2021 een avontuurlijke Zelf Safari!"


Overdag op 31 december is voor mij altijd een moment van terugkijken.

31 december 2020 is wel een hele bijzondere terugkijk-dag, want wat heb ik veel geleerd dit jaar! Voor mij is dit het jaar waarin ik mijn kritische jungle geluiden heb overwonnen! Het lukt me zelfs, om ondanks het leed en de beperkingen, wonderen te blijven zien, te groeien en steeds meer m’n energie te vinden.

Hoe dat komt? In 2020 koos ik voor een Zelf safari. In deze Safari ben ik met mezelf op reis gegaan. “Van deze stap met Saskia heb ik echt nog geen moment spijt!”


Het bleek een zeer persoonlijke reis; waarin ik echt goed naar mezelf heb leren kijken.

Ik heb geleerd hoe ik steeds, mijn volle potentie kan benutten.

Door met een open blik te blijven kijken en met een open hart de wereld te ervaren, kom ik telkens tot juiste acties. Ik leerde echt te luisteren naar anderen en naar mezelf. Zo ontdekte ik hoe belangrijk het voor me is om in mezelf te geloven, iets wat ik hiervoor nooit echt deed.

Als ik geloof in mezelf en datgene waar ik mee bezig ben, maak ik heel gemakkelijk keuzes en ben ik niet te stoppen. Zo ervaar ik ineens geen grens aan mijn kunnen en is er geen plafond. Met een open mind slinger ik nu aan lianen, beklim ik zonder oordeel bergen en is er een hele andere wereld voor me open gegaan. Tegenwoordig zet ik met veel meer vertrouwen mijn eigen stappen. Kansen en mogelijkheden ontvouwen zich vanzelf en al leunend tegen mijn eigen boom maak ik de keuzes die bij mij passen.

Ik ben er nog niet, soms duiken die hardnekkige kritische jungle geluiden van vroeger nog op. Dit jaar ga ik met Saskia nog een paar tochten maken, om mezelf verder te ontwikkelen en deze nieuwe koers nog beter te borgen.

Maar 2021 is voor mij al prachtig begonnen…


Ik wens iedere vrouwelijke professional in 2021 zo'n avontuurlijke Zelf Safari; een prachtige persoonlijke-, zakenreis naar de top van jouw wereld! En je hoeft er niet eens ver voor weg, je kan dit mooie avontuur dicht bij huis inzetten!


Voel jij je beperkt, waardoor je er even tussenuit moet?

Heb jij last van uitstelgedrag, omdat je even niet meer weet waar te beginnen?

Voel jij stress, omdat je kritische jungle geluiden steeds de overhand nemen?


Ik wens je dan een prachtig 2021, met een avontuurlijke Zelf safari!


Groeten,

Anne-Linde

26 views0 comments

Comments


bottom of page